DJ’S & DISCOBAR

Plant u uw huwelijksfeest, een verjaardagsfuif of een bedrijfsevent? Dan bent u ongetwijfeld bij ons aan het juiste adres!

Onze stijlvolle en professionele klank- en lichtopstellingen laten u nooit in de steek. Ons strakke DJ-meubel en de stijlvolle belichting zijn een plezier voor u en uw genodigden.

Of rekent u liever op één van onze professionele DJ’s? Al onze DJ’s hebben minstens 5 jaar relevante ervaring. Zij hebben een uitgebreide muziekkennis voor een brede waaier van feesten. Elke DJ wordt voortdurend geëvalueerd door de reacties van klanten met hen te delen en te bespreken. Dit is onze garantie op uw geslaagd feest!

Interesse in het huren van een discobar mét of zonder DJ? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

P.A. BANDS & ARTIESTEN

Wij begeleiden met plezier de optredens van uw solo-artiest(en) en/ of bands. Dit zowel in- als outdoor! 

Omdat wij het belangrijk vinden dat u en uw gasten optimaal kunnen genieten, hechten wij veel belang aan degelijk klanksysteem en een ervaren geluidstechnieker. Die laat de instrumenten en artiesten volledig tot hun recht komen en zorgt er voor dat uw gasten kunnen genieten van een warme klank op een aangenaam volume

Meer vragen of interesse om samen te werken? Neem dan contact op via ons handig contactformulier!

Feest Rondom De Pompe - BK SOUND - Verhuur van klank, licht, beeld én discobar

KLANK, LICHT & BEELD

Wenst u zelf uw feest te voorzien van gebruiksvriendelijk en betrouwbaar audiovisueel materiaal? Ook daarvoor kan u bij ons terecht! We beschikken over een uitgebreid gamma klank, licht en beeld dat voor u ongetwijfeld een oplossing kan bieden!

Voor een communiefeest kan u een plug & play set huren waarbij u een iPod en micro direct kunt aansluiten. Voor een fuif beschikken wij over verschillende dj-booths die aan de behoeften van uw DJ’s voldoen. Voor een tentoonstelling kan u verschillende lampen in alle soorten en maten huren om uw werk perfect tot zijn recht te laten komen. Voor elk probleem hebben wij de gepaste oplossing!

Wij denken alvast graag met u mee! Contacteer ons vandaag nog! 

Laat van je horen!